Източник lamqta.comОвен  През този ден партньора или началника може да са

...
Източник lamqta.comОвен  През този ден партньора или началника може да са
Коментари Харесай

Дневен хороскоп: Кошмарни проблеми застигат четири от зодиите, най-лошо е положението при

Източник lamqta.com

Овен 
През този ден колегата или началника може да са в неприятно въодушевление, заради което той (или тя) може и да не споделя Вашия оптимизъм и скептично да се отнасят към замислите Ви. Не е най-подходящото време за шерване на нови оферти, да се изявявате пред необятна публика, или да се отчитате пред началника си. Не се предлага бракосъчетание, изясняване на връзките с родителите, да сключвате публични споразумения (особено дългосрочни), както и да водите договаряния с адвокати, юристи, купувачи и застрахователни сътрудници. Ако общуването е неизбежно, дръжте се пределно правилно. 

Телец

Днес всички ще завиждат на това, какъв брой красиво и хармонично се гледате със своя обичан човек. От Вас като че ли ще излиза някакво зарево, което няма да може да остане неусетно, а и като че ли щастието ще струи от Вашата двойка. Направете всичко допустимо, с цел да не загубите това.
 

Близнаци

Всичко ново и извънредно в този момент елементарно притегля Вашето внимание. Не може да се каже, че успявате кой знае какъв брой в тези посоки, които смятате за най-важни, а и ползите Ви напълно ненадейно може да се реалокират в друга повърхност. Любопитството и желанието Ви да поддържате връзка евентуално ще вземат връх над душевните Ви прекарвания и на практика устреми. Независимо от това, че денят способства за разнообразни контакти, запознанствата от това време в следствие може да се окажат не по този начин дълготрайни, както сте се надявали.
 

Рак

Много ще бъде значимо за Вас през днешния ден, вярно да си разпределите времето. Ако не съумеете да го извършите, персоналният Ви живот ще се окаже под опасност. Може и нищо ужасно да не Ви се случи, само че денят ще се окаже безнадеждно провален, и един от първите в листата на дните, които би трябвало да забравите. 
 

Лъв

Много ще е значимо през този ден да поддържате другарски връзки с хората, близки на Вашия обичан човек: негови родственици, другари, сътрудници. Това ще рече- с всички тези, които той смята за нужни за себе си персони. Постарайте се да извършите това оптимално откровено, ненатрапчиво и тактично.
 

Дева

На Вашия обичан човек през днешния ден ще се желае да направи по този начин през днешния ден, че да Ви бъде още по-скъп, необходим и непосредствен. Начинът, по който желае да направи това, за в този момент е мистерия, която ще разгадаете в хода на събитията. Остава да вярвате, че разкриването на тази мистерия, ще бъде прелестно за Вас!
 

Везни

Бъдете подготвени за удар с прочувствен бич. Целият този муден развой, който сте показвали, ненадейно ще пробие заслона и ще се устреми напред със скоростта на патрон. Хванете се за тази движеща мощ, която през днешния ден след обяд ще Ви отнесе на удивителни места. Нещата ще наподобяват по този начин, като че ли е изхвърчала пробката, блокираща активността на Вашите мисловни тръби, и концепциите са потекли бързо и дейно. Наслаждавайте се на опцията и свободата да действате съвсем толкоз бързо, колкото мислите!...
 

Скорпион

Много Ви върви във всичко, което е обвързвано с пари. Само че по другите въпроси нещата стоят не толкоз ослепително. Неочаквано и по неразбираеми аргументи ще стартират да се скапват връзките Ви с деловото обграждане.. По-късно ще се обясни, че провинен за всичките Ви проблеми са Вашите недоброжелатели, разпространяващи лъжлива информация. Ще се окаже, че и общуването с околните Ви е комплицирано, а това ще се отразява на Вашата самонадеяност и концентриране върху своите ползи. Непрекъснато Ви приканват, да помислите и за другите, а това Ви дрезни неимоверно доста. Нещата може да стигнат до оглушителен скандал.
 

Стрелец

Днес ще Ви се случи нещо ненадейно, което значително ще повлияе на Вашия персонален живот. Възможно е, измененията да са незначителни, само че събитията, които ще ги последват ще са зашеметяващи и удивителни. Бъдете нащрек,за да не сбъркате при избора на тактика на държание!
 

Козирог

Занимавате се с работата си по своя умишлен и порядъчен фасон и в този миг Вашата пълнота и прагматичност единствено порастват. Честно казано Вие сте толкоз старателни, че работейки без отмора, елементарно можете да пропуснете опцията за прелестно другарство - несъмнено, в сантиментален смисъл. От време на време се откъсвайте от работата и плановете, с цел да оцените и хората, които Ви обкръжават.
 

Водолей

Каквото и да чувствате, това незабавно ще бъде незабавно видяно от близките, само че за Вас няма да има значение, дали това ще бъде забелязано от няколко души, или хиляди. Чувствате се толкоз уверени в себе си, че колкото по-голяма ще бъде аудиторията, толкоз по-голямо ще бъде удоволствието за Вас. Ако някой от приятелите Ви се обърне към Вас с молба, да му помогнете да се оправи със комплицирана обстановка в живота им, Вие, без подозрение, ще се съгласите. Само се убедете в лоялността на приятелите си - дали в действителност са с Вас, или срещу Вас...
 

Риби

Ще се появи опция да сключите няколко преференциални, само че за жалост взаимно изключващи се покупко-продажби. Изберете тази, която Ви се коства по-надеждна: не би трябвало да рискувате без особена потребност. Денят не е неприятен за започване на лична работа или инвестиция в бизнес, в които ще бъдете дружно с родственици и другари. Неочаквано ще се появи опция да уредите някогашен фамилни спорове. В персоналната сфера ще успявате да намерите доста истински и изключитено ефикасни решения. У близките това ще предизивика учудване и удивление от Вашите качества.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР